top of page

To sunde, og lækre opskrifter!

Under Turboslankforløbet spises der et aftensmåltid bestående af ca. 150 kalorier. Vi har sammensat 20 forskellige opskrifter, der alle sammen lever op til Turboslank konceptets anbefalinger. Alle retterne er nemme og relativt hurtige at tilberede. Husk at aftensmåltidet er en vigtig del af Turboslank – og det er vores klare opfattelse at denne tilgang til opskrifter og anbefalinger vil være hjælpsomme efter slankeforløbet.


Mexicansk chili con carne


En lækker og sund ret, med få kalorier.
Mexikansk chili con carne

150g Flåede tomater (33 kcal.)

50g Hakket oksekød <5% fedt (85 kcal.)

15g Kidney bønner (40 kcal.)

10g frisk chili (2,5 kcal.)

50g Rødløg (25 kcal.)

50g Rød eller grøn peber (20 kcal.)

1 fed hvidløg (5 kcal.)

Cayennepeber

Evt. lidt Cremefraiche på toppen

1dl vand Salt og peber

Total kalorieindhold: ca. 210 kcal.


En tykbundet pande opvarmes til den er rygende varm. Her ilægges oksekød, løg, chili, hvidløg og cayennepeber (det skal næsten brændes af), husk at rør flittigt. Når kødet er gennemstegt tilsættes 1dl vand, og det hele koges sammen indtil vandet er næsten fordampet. Herefter tilsættes flåede tomater, grøn peber og Kidney bønner. Skru ned for varmen og lad det hele koge sammen til den ønskede konsistens. Husk, jo længere tid den koger, desto rigere smag opnås der. Smages til med salt og peber – serves eventuelt med en skefuld cremefraiche på toppen. Velbekomme!



Soft tacos med fisk & krydderurter


Her ses et eksempel, på de lækre færdiglavede tacos
Lækre tacos med fisk eller kylling

2 små soft taco (70 kcal.)

50g Torsk (40 kcal.)

25g Rødløg (17 kcal.)

50g Frisee salat (10 kcal.)

10g frisk chili (2,5 kcal.)

20g Fenikel (5 kcal.) 20g Bredbladet persille (5 kcal.)

20g Koriander (5 kcal.)

1 fed hvidløg (5 kcal.)

Paprika (helst røget paprika)

Cremefraiche

Salt og peber

Total kalorieindhold: ca. 160 kcal.


Først skæres torsken op i 1x1cm tern og vendes i paprika og presset hvidløg. Torsken bages 10-15 min. i ovnen på 200 grader, til den er let gylden. Løg, salat, chili, fenikel, persille og koriander hakkes groft og vendes i 2 tsk. Cremefraiche – tilsættes salt og peber. Når torsken er færdig fyldes de lunede Tacos med salat og bagt torsk – og spises gerne med fingrene! (NB: Kan eventuelt laves med kylling i stedet for fisk)


Find alle opskrifterne i vores gratis e-bog nedenfor!

Bogen om TurboSlank
.pdf
Download PDF • 5.20MB

Velbekommen!


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page