top of page

Turboslank konceptet

Design uden navn (17)_edited.png
One_web_turboslank_overblik.jpg

Turboslank konceptet er et komplet redskab til vægttab og efterfølgende vægtbalance. Tanken bag konceptet er at man tydeligt adskiller proceduren for "vægttab" og "sund livsstil".

 

Konceptet tilbyder således en simpel men effektiv slankeperiode, hvor man for en kort periode "glemmer" sine normale kostvaner. I denne periode anvendes et måltiderstatningspulver til vægtkontrol, som suppleres med et lille indbydende aftensmåltid.

 

Under slankeperioden vil energiindtaget være begrænset til ca. 500 kcal pr. dag, hvilket medfører et stort energiunderskud, som dækkes ved tærring på fedtdepoterne. Herved sikres et effektivt vægttab uden at gå på kompromis med essentielle næringsstoffer.

 

Slankeperioden må maximalt opretholdes i en sammenhængende periode på 20 dage efterfulgt af minimum 30 dages vægtbalance.

 

Turboslank anbefaler at opretholde vægttabet ved at følge Balancekostmodellen, der favoriserer en kostsammensætning med et reduceret kulhydratindtag samt mere protein og sunde fedtsyrer.

 

Turboslank er således et to-delt slankekoncept, hvormed man hurtigt og simpelt kan opnå samt vedligeholde sin idealvægt.

Design uden navn (17)_edited.png
bottom of page